Usluge

24/7 prijava za pregled

Jednostavna prijava za pregled putem obrasca u svakom trenutku

24/7 Prijava za pregled

Jednostavna prijava za pregled putem obrasca u svakom trenutku

planet zdravja BH usluge

Dijagnostika ikona

Dijagnostika + terapija na jednom mjestu!

Naša misija je da personaliziranom dijagnozom i terapijom prema svakom pacijentu bez obzira na bolest, stanje ili problem sa kojim se suočava poboljšamo zdravlje, te unaprijedimo kvalitet življenja ljudi koji žele da izbjegnu zdravstvene probleme bilo koje vrste i unaprijede psihofizičko stanje organizma. Rad planeta zdravja BH zasniva se na grani medicine pod nazivom Integrativna medicina, odnosno na jednoj od njenih metoda, Termoregulaciji™.

Usluge planet zdravja BH sastoje se od savremene dijagnostike i prirodne terapije.

Dijagnostikom mjerimo temperaturu organizma na strateškim mjestima, i ona se temelji na visokospecijaliziranom analizatoru koji pravi kompletne testove stanja organizma (više od 131 biohemijski, hemodinamski i imunološki parametar organizma) za svega 3 minute, bezbolno, bezkrvno, bezbjedno i neškodljivo za sve.

Terapijom nastojimo podesiti temperaturu tijela, odnosno uspostaviti balans metabolizma. Terapija propisana od strane našeg stručnog medicinskog osoblja, sastoji se od tri nivoa:

  • Savjeti o zdravoj i pravilnoj prehrani

  • Tretman limfe

  • Preporuka za konzumiranje naših proizvoda, 100% prirodnih, hladno cijeđenih ulja   dobivenih savremenom metodom nanotehnologije, što znači da se  – Direktno vežu za ćeliju, nakon njihovog konzumiranja dolazi do direktne absorpcije u ćelijsku membranu, zbog čega se i razlikuju od svih drugih na tržištu

Ikona 1

planet zdravja BH

Zanima Vas na čemu se temelji naša usluga?

Pogledajte naš kratki reklamni spot!

Play video ikonica